GRAVITY е природно явление, в резултат на което всички обекти, притежаващи маса или енергия – включително планети, звезди, галактики и дори светлината се привличат един към друг, така и тук ще бъцете привлечени с истинска ретро музика, уют и несрванима гледка към жълтите павета.

GRAVITY e новият модерен бар в центъра на София, в който всеки ден след работа, можете да опитате разнообразни коктейли и да слушате любимата си музика от ранна вечер до ранна сутрин на едно уютно място в сърцето на София, а именно на ул. МОСКОВСКА 3!

Красивата собственичка на прекрасното завдение Мая Иванова добавя още една перла в колекцията си от успешни проекти, като желанието й, амбицията и добрият й вкус, са водещи в реализацията на GRAVITY Bar!

От понеделник до неделя барът отваря врати в 17.00 часа с тиха музика, а след 20.30 ще се радвате на лайф изпълнения и различни ивенти.

Всеки четвъртък, петък и събота GRAVITY Bar се превръща в Disco club и след 22.00 часа продължаваме с Dj party с любимите ви ретро хитове, малко модерна музика и прекрасно обслужване. Гравитирайте с GRAVITY Bar!

 

Телефон за резервации: +359884993333