Да споделяш успехa на предприемчивите и талантливи мениджъри е както удоволствие, така и отговорност, особено в среда, когато негативните новини са с предимство, а позитивните новини са дефицит. В продължние на 5 години екипът на луксозното издание Business Class се стреми да утвърждава и популяризира добрите практики, смелите иновативни решения, социално и корпоративно отгворното поведение на бизнес лидерите. Отличната репутация и добрата бизнес история на нашите герои са приоритет в представянето им на страниците на елитното списание.

Темата за успеха никога не е едностранчива, винаги буди полемика, дори и спорове. Било то за произхода на капиталът или тясното сътрудничество с тайни кръгове – отношението на обществото не рядко е доста променливо и съмнително. Но ние вярваме в добрият пример, като стимул и мотивация, а защо не и вдъхновение. Историята на личностите, представяни през годините в изданието е имено такава. Дали са от IT сектора или индустрията, финансовите услуги или аутсорсинга, през туризма и производството, фарамцията или споделените услуги – пътят и развитието на техните лидери е стабилно устойчив и безкомпромисен като етика и репутация!

За тези 5 години наложихме специален формат в представянето на бизнес лидерите, който съперничи на най-добрите подобни проекти в изданията от висок клас в чужбина. Обширните двуезични интервюта, съчетани с премиум корпоративна фотосесия, както и унифицираният стил на кориците – придават особена естетическа стойност, както за представените персони, така и за изданието. Чувството за идентичност и специално отношение, отличната визия и дизайн, както и елегантното съдържание превръщат медията в предпочитан изискан портал за презентиране на премиум съдържание с висока добавена стойност!

5 години на са много, но достаъчни за да се оформи правилната визия в позицинирането на качествена информация и специални мултимедийни проекти. Като отличителен запазен знак на Business Class е и отличието – авторската статуетка „Златна вратовръзка“, с която удостояваме лицата от корицата. Правим го в знак на уважение към техните постижения в бизнеса и безупречна репутация. Този приз няма състезателен характер, а по-скоро е знак към една елитна клубна принадлежност и жест на изданието към успехите и добрите бизнес практики!

Без подкрепата на публиката ни, както и рекламодателите – трудно би било създаванeто и поддържането на бутиково издание като Business Class, затова изказваме благодарността си към всички тях, за доверието, подкрепата и ползотворното партньорство!

Да споделяш успеха е отговорна мисия и привилегия, която трабва да се прави с мярка и добър вкус. За изминалите 5 години доказахме това, а за следващите петилетки оставаме с надеждата за здраве, по-спокойни времена, и още по-добър бизнес климат за устойчиво развитие и бурен растеж във всички сектори на иконмиката.

 

Business Class