Освен че предпазват очите от слънчеви лъчи и прах по време на разходка навън, слънчевите очила са и стилен аксесоар, който допълва стила ви. Поради тази причина тенденциите за 2020-2021 ще бъдат просто… WOW!

Сребърни и златни метални рамки
Тези два цвята винаги са придавали едно особено усещане за всяка жена. Без значение дали предпочитате светло или тъмно сиво, или златно или златисто-розово – няма да сбъркате каквото и да изберете. Всеки един от тези цветове и нюанси ще ви донесе много емоции и още повече… погледи!

Овърсайз модели

Една тенденция, която вероятно няма да можете да пренебрегнете и през 2021 година, е тази на огромните квадратни стъкла и рамки. Много знаменитости са влюбени в дизайна на тези смели рамки, които сякаш са направени така, че да привличат погледите.

Една дума: геометрия
Шестоъгълниците ще властват в тенденциите на слънчевите очила за 2020-2021. Геометричните слънчеви очила могат да бъдат или минималистични, или щедро рамкирани.

KWIAT – Българската марка очила

През 2003 година KWIAT започва производство на слънчеви очила и диоптрични рамки. Подготовката на първата колекция трае цели две години и е само от 45 позиции.

Днес KWIAT е водещ бранд не само в България, а и в чужбина. Марката печели с това, че произвежда различни очила, които са подходящи за всеки тип лице: от котешко око и овърсайз модели до фини и нежни рамки.

Ако има нещо, което характеризира продуктите с марка KWIAT, това е вникването във всеки детайл и безупречното качество, с което са известни слънчевите очила и диоптричните рамки. Марката държи на качеството на очилата и в производството им използват единствено еко материали и суровини от доказани световни производители.

При споменаването на диоптричните рамки, няма как да не отбележим, че те са феноменални: цветни, в различни форми, метални или пък пластмасови – изборът е богат. За по-смелите не липсват и екстравагантни модели.

Ненапразно сред техните фенове има и редица известни личности като Глория, Ива Екимова, д-р Ангел Енчев, проф. Любомир Стойков, VenZy и други, които от години им се доверяват.

www.kwiat.bg