На 21 май стрийминг услугата HBO Max се обединява с discovery+ и Eurosport в ново приложение, наречено Max. Промяната ще засегне българските потребители, като след обединението те ще имат достъп до по-богат каталог от съдържание и нови функции в услугата.

Обединението и по-голям каталог идва на съответната цена

Предлагат се 2 месечни и годишни плана, но е предвидено и допълнение „Спорт“, което може да се добави към всеки основен план. В базовите планове ще бъде включено пълното излъчване на Олимпийските игри в Париж.

Стандартният план ще бъде на цена от 7,99 евро на 2 устройства едновременно. Предвидени са до 30 изтегляния на наличното съдържание за офлайн гледане.

Премиум планът е с 2 евро по-скъп и включва стрийминг на до 4 устройства едновременно. Изтеглянията за офлайн гледане са до 100 с някои ограничения.

Допълнението „Спорт“ е на месечна цена от 3 евро и ще даде достъп до отразяването на спортни събития, включително тенис турнири от Големия шлем, колоездачни обиколки Grand Tours, 24 часа на Льо Ман, линейните мрежи на Eurosport 1 и Eurosport 2 и други. Все пак от Warner Bros. Discovery правата за различните спортове варират спрямо териториите. Компанията уточнява, че допълнението „Спорт“ може да се купува само като добавка към някой от базовите планове, а спортното съдържание може да се гледа едновременно на 2 устройства.

Стандартният годишен план ще е 79,90 евро, а годишният премиум пакет ще е 99,90 евро.

Предлагане на съдържание

Стартирането на Max в Европа е белязано от завръщането с втори сезон на дългоочаквания оригинален сериал на HBO „Домът на дракона“, чиято премиера в България ще е на 17 юни. Max ще донесе ново стрийминг изживяване в Европа с повече от два пъти по-голямо съдържание от това, което е налично в момента в HBO Max.

Това лято Max ще бъде единственото място, където ще можете да гледате на живо всеки момент от Олимпийските Игри „Париж 2024“ в 25-те европейски държави, където Max ще бъде достъпен. “Париж 2024” ще бъде включен във всички абонаментни планове, което гарантира, че всички клиенти ще получат пълен достъп до най-голямото спортно събитие в света.

Абонатите ще могат да се насладят на широк спектър от качествени развлечения с филми на Warner Bros. като Барби, Аквамен и Изгубеното кралство и Уонка, оригиналните сериали на HBO Последните оцелели, Белият лотос, Еуфория, Истински детектив: Тъмната страна, Режимът, Съпричастният, втора част на Животът и смъртните случаи на Робърт Дърнст и предстоящата нова комедия Франчайз.

Скоро в Max ще имат премиера оригинални сериали и франчайзи на Warner Bros., включително Пингвинът, Добре дошли в Дери (по То на Стивън Кинг), полският политически шпионски трилър Източна порта и много други. Ще бъдат предлагани и филми от богатата библиотека на WB, включително франчайза за Хари Потър, Падингтън, Матрицата, Черният рицар, Жокера и Властелинът на пръстените, както и любими на феновете реалити поредици като 90-дни до сватбата, Треска за злато и Fixer Upperот Discovery.