В началото на ноември десетият клуб на верига фитнеси Next Level отвори врати в квартал Княжево – Ритейл парк “Княжево”. Адресът на клуба е бул. Цар Борис III, №272.

 

За фитнес ентусиастите, както и за професионалните спортисти, Next Level Княжево разполага с модерна фитнес зона в индустриален стил, създадена да задоволи нуждите на всички. Бягане на пътеката, изкачване на стълби, въртене на педалите или пък работа с дискове и тежести за различни мускулни групи? В клуба ще откриете широка гама TechnoGym уреди за кардио и силови тренировки, които ще ви помогнат да подобрите физическата си форма.

Много от спортуващите са почитатели на функционалните занимания, като за тях е обособена функционална зона с TRX въжета, кутии, пудовки, ластици и пр. В графика на клуба можете да откриете и групови функционални тренировки, по време на които, с помощта на треньор, да подобрите цялостния тонус, сила и издръжливост на тялото си.

Стречингът е задължителен след интензивна тренировка, не го пренебрегвайте, а му се насладете в стречинг зоната на клуба.

Съвсем скоро всички фенове на груповите занимания ще могат да се насладят и на групови тренировки в обособена за целта зала. В портфолиото с тренировки влизат йога, пилатес, Les Mills програмите и други.

Фитнесът не е само място за пълноценни тренировки, но и за релаксация и възстановяване на тялото и ума. Сауната е отличен начин да отстраните токсините от вашето тяло и да отпуснете мускулите след тренировка. Солариумът пък ви предоставя възможността да поддържате красив загар през цялата година. И двете можете да откриете в Next Level Княжево, като достъп до сауната имате със своя абонамент или MultiSport карта.

Не забравяме и така важните за всеки трениращ хранителни вещества. Затова в протеиновия бар на Next Level Княжево ще откриете широка гама от добавки, протеинови десерти и напитки, които ще ви помогнат да подобрите мускулния си растеж и да ускорите възстановяването след тренировка.

Едно от многото удобства, които Next Level клубът в Княжево предоставя на своите клиенти, е безплатният паркинг на търговския парк. Паркирате без допълнителни разходи и грижи и можете да съчетаете пазаруването за семейството и дома с 1 час, посветен на вас и вашата добра форма.

Клубът се намира на третия етаж на търговския център, като от кардио зоната се открива впечатляваща гледка към планината, на която можете да се насладите през всеки сезон. Това, в допълнение с модерното оборудване и експертните персонални треньори, които са на разположение в клуба всеки ден, обещава добра възможност да прекарате времето си във фитнеса приятно и пълноценно, без притеснения. Веригата работи с карти MutiSport.

www.nextlevelclub.bg/knyazhevo