Първият Pulse център в Стара Загора отвори врати със стилно коктейлно парти, на което присъстваха стотици гости от града и редица популярни личности. Това е четвъртият клуб от веригата, открит през последните три месеца, като Pulse продължава да разширява присъствието си в страната с плановете си за откриване на още два клуба в Пловдив през настоящата година.

„Pulse представлява не просто фитнес клуб, а общност, в която здравето и активният начин на живот са на първо място. Съчетавайки модерна инфраструктура с качествени услуги, Pulse се стреми да създаде общество от хора, които ценят истинския смисъл на здравето. Всеки нов открит клуб е стъпка напред към тази визия.“ – коментира Марина Генчева – изпълнителен директор на компанията.

Скоро бяха направени цели три такива стъпки с откриването на Pulse Exclusive, намиращ се само на 1 минута от главния вход на The Mall, Pulse Serdika Center (Serdika Center, ниво +3) и Pulse Vitosha – локация, даваща възможност на живущите в кварталите Студентски град и Витоша да се възползват от услугите на Pulse.

Новият клуб в Стара Загора се намира в City Center Stara Zagora и впечатлява с типичните за марката Pulse просторни и модерни зони, характеризиращи се с акцентно осветление, 3D елементи, естествени материали и уреди от последните серии на популярни фитнес брандове. С обща площ над 2000 квадратни метра, клубът предлага разнообразие от зони за тренировка, включително кардио и силови зони, групови занимания и сауни за релаксация.

Поради големия интерес и ексклузивния характер на Pulse Stara Zagora, от компанията отпускат лимитиран брой карти за най-новата локация – стъпка с цел запазване на максимален комфорт за членовете на клуба.

„Създаваме общество, в което хората ценят истинския смисъл на здравето и пряката му връзка със спорта. Клубното членство и принадлежността към Pulse превръщат ползвателите на нашата услуга в общност, която има колективна цел – благосъстояние за тялото и съзнанието. Ние наистина се гордеем с нашите клиенти.“ – допълни г-жа Генчева.

С отварянето на новия фитнес клуб в Стара Загора, Pulse продължава да допринася за развитието на спортната култура в България, предлагайки висококачествени услуги и мотивираща обстановка за своите членове, независимо от локацията.

www.pulsefit.bg