Ето как ще изглежда предстоящата iCar на Apple, която се очаква на пазара през 2025-а година. Направихме всички проучвания и разследвания, за да ви предоставим най-новия актуален поглед върху това, което можем да очакваме от Apple и от техния първи в историята Apple Car!

Снимка 615225

Все още от Apple държат името на автомобила в тайна. На този етап колата е известна като Project Titan, Apple Car. Въпреки това си няма нито официално име, нито външен и вътрешен вид. С помощта на технологиите обаче от сайта Auto Discoveries  се опитват неофициално да разкрият (вероятната) визия на първия Apple автомобил в света.

Снимка 615229

В края на 2022 година излезе информацията, че Apple car ще дебютира през 2026-а на цена под $100 000 и първоначално без опцията за безпилотно управление.

Имаше много различни тези и обрати през последните седем години в новините и слуховете за Apple Car. През 2017-а след няколко години работа изглеждаше, че Apple се е отказала от производството на физическо превозно средство и е готова да се съсредоточи върху софтуера за роботизирани превозни средства. Ръководителите на проекта се смениха няколко пъти през годините

В края на 2020 година обаче Apple се върна към работата по производството на действителна кола, задвижвана от собствен софтуер.

Някои доклади предполагат пускането й на пазара след 2024-а, докато други казват, че вероятно ще бъде 2028-а година или след това. Носеха се и слухове, че Hyundai и Kia може да сключат сделка за производство на автомобила, но по-късно това беше отречено.

В началото на 2021-а година Bloomberg писа, че пускането на Apple Car вероятно ще бъде между 2026-а и 2028-а и потвърди някои доклади, че Apple се е насочила към дизайн, фокусиран върху безпилотно шофиране.

Проектът за Apple Car или познат още като Project Titan вероятно ще статията без опцията за роботизирано шофиране. По-ранни доклади предполагаха, че Apple може да са стреми към напълно автономен дизайн без волан или педали, от което явно са се отказали, поне засега. Ръководителите на Apple в проекта Titan се смениха няколко пъти през годините.

Снимка 600523