Тренировка за цялото тяло

Гладиаторът предлага изпълнението на над 25 вида упражнения, с които тренирате цялото си тяло, изграждате желаната форма и подобрявате своя уелнес начин на живот.

Компактен дизайн

Елегантният и компактен дизайн на Technogym Unica се вписва идеално в интериора Ви и позволява лесен избор на място за Вашите тренировки.

Инвестиция във Вашето здраве

Technogym Unica е гладиатор с най-високо качество, което гарантира безпроблемни тренировки в продължение на години, за да подобрявате своята форма и уелнес. Може да вземете Technogym Unica за своя дом с опция под наем или на изплащане.

 

тел: +359 2 971 58 10

мобилен: +359 885 807 969

имейл: office@atama.bg

АТАМА e водеща компания с 30-годишен опит в предлагането на комплексно фитнес и уелнес оборудване. Атама разработва цялостни wellness концепции и интериорни решения за хотели, фитнес центрове, жилищни и офисни сгради, медицински и рехабилитационни центрове, университети, бюти салони и частни домове.

В портфолиото ще откриете марки, които присъстват в най-добрите уелнес локации по света – фитнес оборудване Техноджим, спа оборудване Carmenta, оборудване за бюти салони NILO, настилки Pavigym, шкафчета и съблекални Fit Interior, апарати за EMS тренировка XBODY, дизайнерски мебели GUAL и др.

Дългогодишният опит и професионален екип от уелнес експерти превръщат компанията във Вашия уелнес консултант. В АТАМА ще ви консултират кой тип оборудване ще помогне на вашия бизнес да бъде успешен, ще предложим проектиране и интериорен дизайн, гъвкави финансови решения и лизинг, професионално обучение на вашия екип, квалифициран гаранционен и следгаранционен сервиз за по-дълъг живот на вашето оборудване.

АТАМА е единствената компания, която предлага рециклирано фитнес оборудване Техноджим с оригинални резервни части.

www.atama.bg